Επίσκεψη Πρέσβεως Ουγγαρίας στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας‏


Οι Υφυπουργοί Εθνικής Άμυνας κ.κ. Παναγιώτης Καράμπελας και Δημήτριος Ελευσινιώτης, δέχθηκαν στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας την Πρέσβη της Ουγγαρίας κα Eszter Sándorfi, με την οποία συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, με έμφαση τόσο στη διμερή αμυντική συνεργασία κατεξοχήν με τη μορφή εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, όσο και στο πλαίσιο της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ.

 

Επίσης, ανταλλάχθησαν απόψεις και εμπειρίες των δύο χωρών σε θέματα κατάρτισης και αξιοποίησης του αμυντικού προϋπολογισμού στην κατεύθυνση της μεγιστοποίησης των αμυντικών δυνατοτήτων τους.

 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά