Όταν κάποιοι τα έλεγαν τους πολεμούσαν και συνεχίζουν να πολεμούν τον ΣΥΣΜΕΔ και τις Περιφερειακές Ενώσεις

Απόσπασμα σε βίντεο ομιλίας του προέδρου της ΕΣΠΕ Θεσσαλίας. Όταν κάποιοι τα έλεγαν τους πολεμούσαν και συνεχίζουν να πολεμούν τον ΣΥΣΜΕΔ και τις Περιφερειακές Ενώσεις.''Περικοπές 88 εκ. το 2014 μόνο στους στρατιωτικούς.Τι δείχνει η σύνθεση της επιτροπής μισθολογίου''Διαβάζουμε ότι την Δευτέρα πρωί συνεδριάζει η επιτροπή που θα επεξεργαστεί το νέο ειδικό μισθολόγιο που όπως δείχνει η σύνθεσή της θα αφορά μόνο τους στρατιωτικούς. Κι αυτό γιατί στην 15 μελή σύνθεσή της δεν υπάρχει ούτε ένας εκπρόσωπος των Σωμάτων Ασφαλείας! Που σημαίνει ότι οι περικοπές των 88 εκατομμυρίων που προβλέπονται για το 2014, αφορούν μόνο τους στρατιωτικούς!

Διοργανώθηκαν απο κοινού με τους απόστρατους συναδέλφους πορείες διαμαρτυρίες αλλά καταβλήθηκαν απο ορισμένους προσπαθειες αποτυχίας και μη συμμετοχής των εν ενεργεία στελεχών.

''Εσύ αποφασίζεις τί θέλεις για σένα και τι θα πεις στα παιδιά σου στο μέλλον. ''


ΤΙ είχε πει την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012 λίγο μετά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου 2013-2016, στο ξενοδοχείο STANLEY, σε ημερίδα με θέμα ''Η ζωή των στρατιωτικών μετά τον οικονομικό Αρμαγεδδώνα και οι επιπτώσεις του στις Ε.Δ. Τρόποι αντίδρασης'' για τα 88 εκατ στο μισθολόγιο στις ΕΔ και τα 162 εκατ για τους συνταξιούχους
''Νέο μισθολόγιο στις ΕΔ 88 εκατομμυρια, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΚΑΛΑ, οχι στα ειδικά μισθολόγια, αφορά καθαρά το δικό μας μισθολόγιο.........."
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά