Απάντηση κύκλων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»


Κύκλοι του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», υπογράμμιζαν τα ακόλουθα:

 

«Εκφράζουμε τη λύπη μας, γιατί η εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» με το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της, που αναφέρεται σε δήθεν νέες περικοπές των απολαβών των εν ενεργεία και των εν αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, έπεσε θύμα κακόβουλων-και περίεργης προέλευσης- πληροφοριοδοτών.

 

Για να αρθεί λοιπόν κάθε, ηθελημένη ή αθέλητη, παρεξήγηση, ξεκαθαρίζεται απολύτως ότι τα αναγραφόμενα περί νέων περικοπών στις συγκεκριμένες απολαβές είναι παντελώς ανακριβή.

 

Γιατί συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Η διαδικασία κατάρτισης του νέου μισθολογίου για τις Ένοπλες Δυνάμεις και οι σχετικές συσκέψεις, δρομολογούνται από την Πολιτική Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ, για να βρεθούν ακριβώς εκείνες οι σωστές πολιτικές και τα κατάλληλα μέτρα που θα επιτρέψουν την υποστήριξη και την ενίσχυση των ανδρών και των γυναικών, που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις, στους πολύ δύσκολους, από δημοσιονομικής πλευράς καιρούς που διανύουμε.

 

Η Πολιτεία έχει πλήρη συνείδηση της τεράστιας προσφοράς όλων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στην Πατρίδα, αλλά και της ιδιαίτερης αφοσίωσης με την οποία επιτελούν, αυτή την εξαιρετικά δύσκολη χρονική περίοδο το καθήκον τους, ενώ ταυτόχρονα έχει και απόλυτη επίγνωση για αυτά που τους οφείλει.

 

 Υπογραμμίζεται ιδιαιτέρως ότι στις εργασίες της Επιτροπής του νέου μισθολογίου θα κληθούν να συμβάλουν στην κοινή προσπάθεια, συνεισφέροντας τις θέσεις και  τις απόψεις τους, όλες οι οργανώσεις των αποστράτων, με δεδομένο ότι οι απόστρατοι αποτελούν κομμάτι της ευρύτερης οικογένειας των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων».
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά