Δημοσίευση στην Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων της διακήρυξης για την διακλαδική προμήθεια καυσίμων στις Ένοπλες Δυνάμεις μέσω Σ.Ο.Τ.Α.


Με πρωτοβουλία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου, στο πλαίσιο της απόλυτης διαφάνειας και ανάπτυξης των κανόνων υγιούς ανταγωνισμού, λύνεται για πρώτη φορά ένα μεγάλο πρόβλημα για τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, που αφορά στον τρόπο προμήθειας καυσίμων για την κάλυψη των  αναγκών όλων των Κλάδων και υπηρεσιών των Ενόπλων Δυνάμεων.

 

Πιο συγκεκριμένα, δημοσιεύθηκε στην επίσημη Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων η διακήρυξη για την διακλαδική προμήθεια καυσίμων στις Ένοπλες Δυνάμεις μέσω Σ.Ο.Τ.Α. (Προμήθειες Σημαντικής Οικονομικής ή Τεχνολογικής Αξίας). Προηγήθηκε η συγκρότηση Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής, στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι κομμάτων της Βουλής, σύμβουλοι του Ελεγκτικού Συνεδρίου και Εκπρόσωποι των εμπλεκομένων Υπουργείων.

 

Με την υλοποίηση της ανωτέρω διαδικασίας, δημιουργείται πλαίσιο απόλυτης διαφάνειας στις διαγωνιστικές διαδικασίες και επιτυγχάνονται σημαντικές οικονομίες κλίμακος, λόγω της διακλαδικότητας της προμήθειας των καυσίμων των Ενόπλων Δυνάμεων.

 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά