Οι μεγάλες χώρες τιμούν τους στρατιωτικούς τους!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΗΘΙΚΑ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Κ.Λ.Π.ΟΣΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΠΩΣ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ.

Ο αρχιστράτηγος του πρώτου Πολέμου στον Κόλπο, στρατηγός Νόρμαν Σβάρτσκοπφ που απεβίωσε στην Τάμπα της Φλόριντα στις 27 Δεκεμβρίου 2012, αποφασίστηκε να ταφεί με όλες τις στρατιωτικές τιμές, στη Στρατιωτική Ακαδημία των ΗΠΑ στο West Point, όπου εκπαιδεύονται οι επόμενοι στρατιωτικοί ηγήτορες της χώρας, με την παρουσία του εκεί να αποτελεί παράδειγμα για τους νεότερους.
Θα ταφεί δίπλα στον πατέρα του, επίσης διακεκριμένο στρατιωτικό του αμερικανικού Στρατού. Ο στρατηγός αποφοίτησε το 1956 από το West Point, πέρασε δύο φορές από το Βιετνάμ, προτού γίνει πασίγνωστος από τον ρόλο του στον Α' Πόλεμο στον Κόλπο.
Γνωστός και ως «Stormin' Norman» λόγω του αυταρχικού αλλά δίκαιου στιλ διοίκησης, έμεινε στην ιστορία για την επιτυχία να ολοκληρώσει την επιχείρηση το 1991 μόλις σε έξι εβδομάδες.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά