Ανακοίνωση Τύπου Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Ελευσινιώτη αναφορικά με δημοσίευμα που αφορά στην κατάργηση του Ταμείου Αρωγής Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου (ΤΑΑΘΠ)


Από το γραφείο του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Ελευσινιώτη διευκρινίζεται ότι:

 

 «Αναφορικά με δημοσίευμα, που αφορά στην κατάργηση του Ταμείου Αρωγής Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου (ΤΑΑΘΠ), διευκρινίζεται ότι ουδέποτε τέθηκε τέτοιο θέμα. Αντιθέτως, με χθεσινή του απόφαση ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Ελευσινιώτης, υπέγραψε τον προϋπολογισμό για το τρέχον έτος του ΤΑΑΘΠ.

 

Παράλληλα, έδωσε εντολή στους Διοικητές των εποπτευόμενων φορέων να εναρμονιστούν πλήρως με την πολιτική κατεύθυνση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου και γενικότερα  της πολιτικής ηγεσίας, η οποία σέβεται και τιμά απεριόριστα τους ανάπηρους και θύματα πολέμου, όπως άλλωστε έχει δηλωθεί επανειλημμένα».
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά