Συνάντηση Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου με τους Προέδρους των Σωματείων των εργοστασίων των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΑΣ)


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος δέχθηκε σήμερα, σε συνάντηση εργασίας τους Προέδρους των Σωματείων των εργοστασίων των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΑΣ) και άλλους εκπροσώπους των εργαζομένων στον όμιλο.

 

Συγκεκριμένα, τον εκπρόσωπο των εργαζομένων του Διοικητικού Συμβουλίου των ΕΑΣ και Πρόεδρο του Σωματείου Υμηττού κ. Παναγιώτη Δούκα, το μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ και Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας κ. Ευθύμιο Θεοχάρη, τον Πρόεδρο του Σωματείου Ελευσίνας και Γενικό Γραμματέα Εργατικού Κέντρου Δυτικής Αττικής κ. Ευάγγελο Λίγγο, τον Πρόεδρο του Σωματείου Κεντρικών Γραφείων Συλλόγου Εργαζομένων στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα κ. Κωνσταντίνο Χαρίση, την Πρόεδρο του Σωματείου ΕΑΣ Λαυρίου κ. Μαρία Κουμπλή, την Πρόεδρο του Σωματείου ΕΑΣ Αιγίου και μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου (ΠΟΕΜ), κ. Ουρανία Μπίρμπα, τον Πρόεδρο του Σωματείου ΕΑΣ Μάνδρας κ. Γεώργιο Μπόλο, τον Πρόεδρο του Σωματείου ΕΑΣ Ηπείρου κ. Δημήτριο Ντότη, τον Πρόεδρο του Εργασιακού Συμβουλίου της ΠΟΕΜ κ. Βίκτωρ Γεράρδη, τον εκπρόσωπο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθήνας (ΕΚΑ) και μέλος του Σωματείου Εργαζομένων κ. Ιωάννη Σαράντη, το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ηλεκτρομηχανικής Κύμης κ. Γεώργιο Ταρουσίνωφ, το Μέλος του Σωματείου ΕΑΣ Μάνδρας κ. Ευστάθιο Μανανά και τον Γραμματέα του Σωματείου ΕΑΣ Ηπείρου κ. Γεώργιο Μπεράτη.

 

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στον όμιλο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΑΣ).

 

Επίσης, στη συνάντηση μετείχε ο Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, κ. Αντώνης Οικονόμου.

 

 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά