Συνάντηση Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτη Κουβέλη και δηλώσεις μετά τη συνάντηση‏


 

Μετά από πρόσκληση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜ.ΑΡ.) κ. Φώτης Κουβέλης, επισκέφθηκε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, συνοδευόμενος από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο, Βουλευτή Αττικής της ΔΗΜΑΡ, κ. Βασίλη Οικονόμου και την εκπρόσωπο τύπου της ΔΗΜ.ΑΡ. κα Μυρσίνη Λιοναράκη, και ενημερώθηκε για όλα τα θέματα της αρμοδιότητας του Υπουργείου.

 

            Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης: οι Υφυπουργοί Εθνικής Άμυνας κ.κ. Παναγιώτης Καράμπελας και Δημήτριος Ελευσινιώτης, ο Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Αντώνιος Οικονόμου, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Αντώνιος Τσαντηράκης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Γκίνης και ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, εκ μέρους του ΓΕΕΘΑ, καθώς ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος απουσιάζει σε προγραμματισμένη επίσημη επίσκεψη στην Αλβανία. 

 

            Μετά το πέρας της ενημέρωσης ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

 

 

Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, τον κ. Φώτη Κουβέλη, που μας έκανε την τιμή να ανταποκριθεί στην πρόσκλησή μας και να επισκεφθεί σήμερα επισήμως το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.  Την καρδιά και το σπίτι των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδος.

 

        Ο κ. Κουβέλης είναι πάντοτε στο πλευρό των Ενόπλων Δυνάμεων που αποτελούν ένα εκλεκτό κομμάτι ολόκληρου του Ελληνικού Λαού. 

 

        Κάναμε μια ενημέρωση σε βάθος, για όλα τα θέματα της αρμοδιότητας του Υπουργείου μας και βεβαίως για τα μεγάλα Εθνικά Θέματα.

 

        Θεωρώ, ότι όπως συνέβη και στο παρελθόν, όπως συνέβη και στον παρόντα χρόνο, έτσι και στο μέλλον θα εξακολουθήσουμε να έχουμε ως Ένοπλες Δυνάμεις και Υπουργείο Εθνικής Άμυνας τη στήριξη του Προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ., του κ. Φ. Κουβέλη, ο οποίος αγκαλιάζει τις Ένοπλες Δυνάμεις με αγάπη, σεβασμό και εκτίμηση, ιδιαίτερα σε αυτούς τους πολύ δύσκολους καιρούς που περνάμε, τους καιρούς των περικοπών, όπου οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν αποσυνδέσει τα όποια προβλήματα μιας δύσκολης καθημερινότητας και είναι απόλυτα προσηλωμένες στο καθήκον και στην αποστολή που τους έχει τάξει η Πολιτεία, το Έθνος και το Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας.

 

        Κύριε Πρόεδρε, θέλω και πάλι να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη στις Ένοπλες Δυνάμεις και για την επίσκεψή σας εδώ.

 

Φ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ: Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Υπουργό της Εθνικής Άμυνας, τον κ. Παναγιωτόπουλο, αλλά και την ιεραρχία των Ενόπλων Δυνάμεων, για την ενημέρωση που μου έκαναν αναφορικά με τα μείζονα ζητήματα με τα Εθνικά θέματα της χώρας.

 

        Είναι αμέριστη η στήριξη στις Ένοπλες Δυνάμεις, οι οποίες παρά το γεγονός ότι έχουν δεχθεί μεγάλο βάρος περικοπών και στις δαπάνες που αφορούν στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και συνολικότερα, συνεχίζουν με γενναιότητα και με υψηλό ηθικό να υπηρετούν την πατρίδα, να υπηρετούν την Άμυνα, να υπηρετούν τον Ελληνικό Λαό και την κοινωνία.

 

        Η συμπαράστασή μας, κύριε Υπουργέ, είναι δεδομένη και θα είναι στο διηνεκές.

 

Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Ευχαριστούμε πολύ.

 

Φ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ: Και εγώ ευχαριστώ.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά