ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ. ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 124ΠΒΕ

Ένα πολύ ενδιαφέρον αγώνας μπάσκετ έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Τρίπολης σήμερα. Το Κύπελλο Αθλοπαιδιών Πολεμικής Αεροπορίας 2013 είχε τον πρώτο του αγώνα μεταξύ 124ΠΒΕ και Εργ. ΜΜ - ΕΕΑΡΑΞΟΥ. 14 Ομάδες θα αγωνιστούν για το Κύπελλο.
Την νίκη πήρε η 124ΠΒΕ με 76-67.

Προπονητές ο Ντζακώστας Γεωργ. για την 124ΠΒΕ και ο Μπελαβγένης Γεωργ. για το Εργ Αραξου.
Διαιτητές του αγώνα Δούβρης Γεωργ και Μπαμπας Αθαν.

Και οι δυο ομάδες πάρα πολύ καλές εντυπωσίασαν το κοινό. Προβάδισμα πήρε η 124ΠΒΕ με 10 πόντους διαφορά και με το Νο 14 τον Μποχωρίδη , παίκτη του Άρη Θεσσαλονίκης ο οποίος υπηρετεί την θητεία του, να κάνει πολλά εύστοχα σουτ, να ξεχωρίζει αλλά και να δίνει ανάσες στην ομάδα.

Μας μίλησε ο κ. Μανούσος αξιωματικός αθλητισμού της 124ΠΒΕ και είπε:

"Κάθε χρόνο διοργανώνεται πρωτάθλημα της αεροπορίας. Η 124 έχει καλή ομάδα αυτή τη στιγμή, λαμβάνουν μέρος και σμηνίτες και μόνιμοι"


Ο εκπρόσωπος του Εργ Αράξου δήλωσε:

"Η δικια μας ομάδα αποτελείται από μόνιμους. Είναι μια εκδήλωση και για ΄σύσφιξη σχέσεων μεταξύ στελεχών"

Ο παίκτης του Άρη Θεσ/κης Μποχωρίδης δήλωσε "Υπηρετώ τη θητεία μου και θεωρώ ότι είναι καλό να παίξεις για το Κύπελλο. Μετα την θητεία επιστρέφω στις αγωνιστικές μου υποχρεωσεις"

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά