Περιοδεία Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου σε Στρατιωτικές Μονάδες-φυλάκια και Φρουρές σε Ρόδο-Σύμη-Στρογγύλη-Μεγίστη-Ρω‏


Περιοδεία σε Στρατιωτικές Μονάδες της Δωδεκανήσου και σε φυλάκια και Στρατιωτικές Φρουρές ακριτικών νησιών, θα πραγματοποιήσει αύριο, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος.

 

Συγκεκριμένα, ο κ. Παναγιωτόπουλος θα επισκεφθεί την έδρα της 95ης Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (95 ΑΔΤΕ) στη Ρόδο, το στρατόπεδο «Ταξιάρχου Κλαδάκη» στο νησί της Σύμης, τη Διοίκηση Άμυνας Νήσου Μεγίστης (ΔΑΝ Μεγίστης) και τα στρατιωτικά φυλάκια στις νήσους Ρω και Στρογγύλη, όπου θα συνομιλήσει με το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό και θα ανταλλάξει ευχές, ενόψει των εορτών.

 

Στη Σύμη, ο κ. Παναγιωτόπουλος θα επισκεφθεί επίσης, την Ιερά Μονή Πανορμίτη, όπου θα έχει συνάντηση με τον Μητροπολίτη Σύμης, κ. Χρυσόστομο ενώ στη νήσο Ρω θα επισκεφθεί το Επιτηρητικό Φυλάκιο, όπου θα τελεστεί Τρισάγιο και θα καταθέσει στέφανο στο μνημείο της «Κυράς της Ρω».

 

Τον κ. Παναγιωτόπουλο θα συνοδεύει ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός κ. Μιχαήλ Κωσταράκος και ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Γκίνης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά