ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΙΚΑΡΩΝ: "Βαλκανικοί Πόλεμοι 1912 - 1913"

Χθές πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο στης Σχολής Ικάρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι, επετειακή εκδήλωση μνήμης με θέμα "Βαλκανικοί Πόλεμοι 1912 - 1913", που διοργάνωσε η Σχολή Διοίκησης και Επιτελών Πολεμικής Αεροπορίας.
Κατάμεστο από σπουδαστές της Ικάρων και πολύ μεγάλο υπερσύγχρονο αμφιθέατρο έγινε η εκδήλωση , ξεκίνησε με την ομιλία του Διοικητού της σχολής κ. Γεωργακόπουλου (Ταξίαρχος Ιπτ) και συνεχίστηκε με την ομιλία για το ιστορικό της εποχής εκείνης από τον Επισμηναγό Δημήτρη Φωτόπουλο.

Ένα πολύ ενδιαφέρον αφιέρωμα για τη συμβολή του Πολεμικού Ναυτικού έγινε από το κ. Αλεξανδρέσκο (υποπλοίαρχο ΠΝ) και την κ. Μαρία Καραμπίνη - Ηθοποιό.

Την επετειακή βραδιά έκλεισε η Πολυφωνική Χορωδία Ορφέας Τρίπολης που ήρθε από την Τριπολιτσά για να τιμήσει την βραδιά.

 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά