ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ 11ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

Σάλος δημιουργήθηκε στην Τρίπολη για μεταφορά του 11ου Συνταγματος ΠΖ στην Καλαμάτα. Παρά το ότι το σήμα υπήρχε και ύστερα από ερώτηση της Δημοσιογράφου του ΥΠΕΘΑ Βάλιας Αμπατζή επιτέλους σήμερα δόθηκε η επίσημη απάντηση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας δια μέσου του Υπουργού κ. Παναγιωτόπουλου:

"Δεν υπάρχει κανένα θέμα μεταφοράς του 11ου Συντάγματος Πεζικού στην Καλαμάτα. Το 11ο θα μείνει όπως έχει!!! Ισα ίσα μετά την αλλαγή της 124ΠΒΕ σε διακλαδικό επειδή υπάρχει μεγάλος αριθμός οπλιτών στο 11ο θα πάνε και εκεί οπλίτες. Να σταματήσει λοιπόν η διάδοση οτι κλεινει το 11ο Συνταγμα Πεζικού. Δεν θα γίνει τίποτα. Και αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση του Υπουργού!"

Η απάντηση του Υπουργείου ήταν άμεση στο email μου και ευχαριστώ πολύ τον κ. Υπουργό.

Ρεπορτάζ - έρευνα :Βάλια Αμπατζή
Δημοσιογράφος Αρκαδίας
Δημοσιογράφος ΥΠΕΘΑ - Στρατιωτικός Ρεπόρτερ
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά