Επίσκεψη Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιώτη Καράμπελα στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών‏


Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιώτης Καράμπελας, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, τον  Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Κοσμά Χρηστίδη και από αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, επισκέφθηκε σήμερα το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Σκοπός της επισκέψεως του ήταν  η παρουσίαση των χαρακτηριστικών και των δυνατοτήτων, καθώς και η επίδειξη λειτουργίας του συστήματος τηλεϊατρικής που χρησιμοποιείται από τις  Ένοπλες Δυνάμεις.  Διαπιστώθηκαν οι δυνατότητες του συστήματος και του προσωπικού που το υποστηρίζει, αλλά και η ανάγκη για ανάληψη συντονισμένων δράσεων για την πλήρη αξιοποίησή τους, προς την κατεύθυνση της βελτιστοποίησης των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας.

 Στη συνέχεια, ο κ. Υφυπουργός επισκέφθηκε  τη Γενική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο και  τη ΜΕΘ της Καρδιολογικής Κλινικής, όπου και ενημερώθηκε λεπτομερώς, τόσο από τη Διοίκηση, όσο και από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, για το επιτελούμενο έργο, τις δυσχέρειες αλλά και τις προοπτικές του Νοσοκομείου.  Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να ακούσει τις απόψεις της Διοίκησης και του προσωπικού για τις επικείμενες αλλαγές που σχεδιάζονται στο χώρο της υγειονομικής περίθαλψης των Ενόπλων Δυνάμεων.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά