Καταργούνται στρατόπεδα και στον Έβρο!!!!!!!!!!!!!!

Και ο Έβρος περιλαμβάνεται στη λίστα με τους νομούς, όπου βρίσκονται τα 82 στρατόπεδα που αναμένεται να κλείσουν ως αποτέλεσμα και των αφόρητων πιέσεων της τρόικας για περαιτέρω μείωση των αμυντικών δαπανών. Σύμφωνα με τον πίνακα που έφερε στο φως της δημοσιότητας το «Έθνος» υπάρχουν και 12 στρατόπεδα που βρίσκονται στο νομό.
(
Να σημειωθεί ότι κάποια δε λειτουργούν εδώ και χρόνια ενώ σε κάποια άλλα γίνεται λόγος για κατάργηση ενός τμήματος και όχι όλου του στρατοπέδου.)

Τα στρατόπεδα στον Έβρο, που αναμένεται να καταργηθούν είναι:
Παρμενίωνα, Αλεξ/πολη
Γιαννούλη (τμήμα), Αλεξ/πολη
Παπαδοπούλου-Κάρπου, Λυκόφη
Μυλωνά, Βάλτος
Παπαναστασίου, Ορεστιάδα
Σταθάτου (τμήμα), Ορεστιάδα
Γουμενάκη (τμήμα), Ρίζια
Ματσιάδη, Λεπτή
Κατσάνη, Χελιδώνα
Κνιθάκη, Διδ/χο
Μελιδώνη (τμήμα), Σουφλί
Κυρλαγκίτση, Διδ/χο

Φυσικά οι «περικοπές» δεν περιορίζονται σε αυτό αλλά προβλέπεται και μείωση 15% στο προσωπικό, μείωση 30% στον αριθμό εισακτέων στις παραγωγικές σχολές, απόσυρση μαχητικών αεροσκαφών και πολεμικών πλοίων ενώ καταργούνται εξοπλιστικά προγράμματα.

e-evros.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά