Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο στρατός αλλά και η αεροπορία της Τρίπολης παρέλασαν μεγαλόπρεπα για άλλη μια φορά με αφορμή την 191η Επέτειο για την Άλωση της Τριπολιτσάς.. Η μπάντα του 11ου Συντάγματος Πεζικού παιάνιζε τα εμβατήρια.... Πρίν είχε προηγηθεί η κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Αρχιερέων και Προκρίτων.  Το στρατόπεδο πεζικού αλλά και η 124ΠΒΕ στην Τρίπολη είναι αναπόσπαστα κομμάτια της πόλης και τιμούν πάντα με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις!!!

Δήλωση για την ημέρα αυτή έκανε ο Ταξίαρχος κ. Μάνθος Μπελέκος - Διοικητής της IV Μεραρχίας ΠΖ, τον οποίο ευχαριστούμε πολύ...!

 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά