Συνάντηση της Μαρίας Αντωνίου με τον Αρχηγό του ΓΕΣ Αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη και το Διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Αθανάσιο Γαρίνη

 Η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη και το Διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Αθανάσιο Γαρίνη κατά την επίσκεψή τους στην Π.Ε. Καστοριάς όπου συζητήσανε για θέματα της αρμοδιότητάς τους, που αφορούν στην περιοχή μας.

Η Μαρία Αντωνίου εξέφρασε θερμές ευχαριστίες στους δύο διακεκριμένους στρατηγούς για το ενδιαφέρον τους και τη μέριμνά τους για τα στρατιωτικά ζητήματα της Καστοριάς μας, τονίζοντας πως “αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μας, που ένα καθ’ όλα άξιο τέκνο γέννημα- θρέμμα της ακριτικής μας γης, ο Αρχηγός Γ.Ε.Σ., με μακρά κι επιτυχημένη πορεία στο ελληνικό στράτευμα και με περγαμηνές στις διάφορες θέσεις, υπηρετεί με απαράμιλλη προσήλωση και πειθαρχία την πατρίδα και προσφέρει τις υπηρεσίες του από την εξαιρετικά κρίσιμη θέση του”.

 

Συνάντηση της Μαρίας Αντωνίου με τον Αρχηγό του ΓΕΣ Αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη και το Διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Αθανάσιο Γαρίνη – ΦΩΤΟ – Δυτικός Τύπος (ditikostipos.gr)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά