Σε εκδήλωση για την παραλαβή πολεμικών ελικοπτέρων ο Κυριάκος Μητσοτάκης









Στην εκδήλωση για την παραλαβή τριών νέων ελικοπτέρων τύπου Romeo MH-60R Seahawk από το Πολεμικό Ναυτικό, στην Αεροπορική Βάση Κοτρωνίου, θα βρεθεί σήμερα (20/3) στις 11:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Η νέα έκδοση του ελικοπτέρου MH-60 αποκαλύφθηκε το 2019, κατά την διάρκεια έκθεσης για οπλικά συστήματα θάλασσας, αέρος και διαστήματος στις ΗΠΑ και είχε εντυπωσιάσει με το ιδιαίτερα αναβαθμισμένο οπλοστάσιό του.





Το MH-60R μπορεί να φέρει δύο πυραύλους τύπου NSM – «Naval Strike Missiles», αποτέλεσμα της συνεργασίας των εταιρειών Raytheon και Kongsberg Defense and Aerospace, ενός αντιπλοϊκού βλήματος ακριβείας και μεγάλης εμβέλειας, που μπορεί να καταστρέψει εχθρικά πλοία σε αποστάσεις μέχρι 100 ναυτικά μίλια.

Ο πρωθυπουργός επέλεξε να βρεθεί στη συγκεκριμένη εκδήλωση από το να παραβρεθεί στη συζήτηση που θα γίνει στην Ολομέλεια επί του πορίσματος της Εξεταστικής για τα Τέμπη.


Γι τον λόγο αυτό, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης έκανε λόγω για «φυγομαχία» και για «συγκάλυψη του εγκλήματος».

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά