Επανεκκίνηση λειτουργίας Πολεμικού Μουσείου Τρίπολης

 




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ/ΠΑΡΑΤΗΜΑΤΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Σας ενημερώνουμε ότι το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, από την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024, επανεκκινεί τη λειτουργία του για το κοινό μετά την ολοκλήρωση εργασιών επισκευής δαπέδου στο κεντρικό εκθετήριο.
Στα άμεσα σχέδια του Μουσείου είναι:
α) Με αφορμή την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου, η παρουσίαση εκδήλωσης ιστορικής αναφοράς σε συνδιοργάνωση με το 3ο Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο Τρίπολης και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας.
β) Η ανάπτυξη θεματικών ξεναγήσεων για μαθητές/τριες της Γ τάξης Γυμνασίου και των τάξεων του Λυκείου, με τίτλο «Κύπρος, το θαύμα του Ελληνισμού». Η δράση έχει σκοπό να γνωρίσουν οι μαθητές τους ιστορικούς δεσμούς της Αρκαδίας με την Κύπρο και την ιστορική πορεία του νησιού στο χρόνο. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει από τον Απρίλιο μέχρι το τέλος του 2024.
Αναλυτικά για τα παραπάνω, θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα με προσεχείς ανακοινώσεις.
Να υπενθυμίσουμε στο αγαπητό μας κοινό, ότι οι ώρες επισκεψιμότητας του Μουσείου είναι από 09:00 έως 17:00 και μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 2710234410 και στο κινητό 6907645842.

Με εκτίμηση ο Διευθυντής του Μουσείου
Σμήναρχος Δημήτρης Φωτόπουλος
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά