Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων: 6η καλύτερη στρατιωτική σχολή στον κόσμο


Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων: 6η καλύτερη στρατιωτική σχολή στον κόσμο
Αρχείου - Eurokinissi
Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων: 6η καλύτερη στρατιωτική σχολή στον κόσμο
Αρχείου - Eurokinissi
Ποιες στρατιωτικές σχολές βρίσκονται στη λίστα με τις καλύτερες παγκοσμίως


Μια σπουδαία διάκριση για τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων ήρθε από την εξειδικευμένη ιστοσελίδα στα εκπαιδευτικά θέματα startskool.com, καθώς συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τις 25 καλύτερες στρατιωτικές σχολές στον κόσμο.

Η Σχολή Ευελπίδων καταλαμβάνει την έκτη θέση της κατάταξης στη σχετική λίστα. Στην πρώτη θέση είναι η Αμερικανική Στρατιωτική Ακαδημία, στη δεύτερη η ακαδημία Saint-Cyr, στην τρίτη η National Defense Academy, στην τέταρτη η Royal Airforce Academy και στην πέμπτη η Στρατιωτική Ακαδημία της Νοτίου Αφρικής.
Τη δεκάδα συμπληρώνουν κατά σειρά, με την Ευελπίδων στην έκτη θέση, η Royal Military Academy Sandhurst, η Στρατιωτική Ακαδημία της Κίνας, η Στρατιωτική Ακαδημία της Κορέας και η Στρατιωτική Ακαδημία της Αιγύπτου.

Περιγράφοντας την Ευελπίδων, το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται στη Βάρη, Αττικής και αποτελεί το αρχαιότερο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

Newsbomb

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά