Αλλαγή σκυτάλης στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών σε κλίμα ανάτασης





Τα ηνία ανέλαβε επίσημα ο Ταξίαρχος Χρήστος Σπανίδης, παρουσία των τοπικών αρχών





15 Μαρτίου 2024 - 17:16

Για μία ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε χθες το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων, κατά τη διάρκεια της παράδοσης- παραλαβής της διοίκησης της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, στο Στρατόπεδο Γεωργούλα.

Ο Ταξίαρχος Γεώργιος Παπαγεωργίου, που πλέον μεταβαίνει αναβαθμισμένος στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) παρέδωσε στον Ταξίαρχο Χρήστο Σπανίδη, παρουσία του Διοικητή της Ι Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγου Νικόλαου Γιαννόπουλου.

Στην τελετή παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των τοπικών θρησκευτικών, πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, καθώς επίσης φορείς, σύλλογοι και ενώσεις του νομού.

Ο υποστράτηγος Νικόλαος Γιαννόπουλος δεν παρέλειψε να συγχαρεί όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων το μόνιμο προσωπικό αλλά και τους στρατιώτες, οι οποίοι υπηρετούν την πατρίδα και είναι, πάντοτε, «άγρυπνοι φρουροί» της εθνικής μας κυριαρχίας», όπως είπε, ενώ ο νέος Ταξίαρχος Χρήστος Σπανίδης ανέφερε πως «οι πεζοναύτες θα συνεχίσουν με το ίδιο πάθος, μέθοδο και πίστη, την προσπάθεια, ώστε οι Ένοπλες Δυνάμεις, τασσόμενες όπως πάντα στην πρώτη γραμμή, να εξακολουθήσουν να αποτελούν τον εγγυητή της ασφάλειας, της εδαφικής ακεραιότητας και της ευημερίας της πατρίδας μας».


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά