25η Μαρτίου: Μεγαλειώδης η στρατιωτική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας

 




Με μεγαλοπρέπεια πραγματοποιήθηκε η στρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου,στην Αθήνα η οποία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12:40.





Η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση ξεκίνησε λίγο μετά τις 11:15 υπό τα χειροκροτήματα χιλιάδων πολιτών που βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας. Σε αυτήν παρήλασαν τόσο τα μηχανοκίνητα άρματα όσο και οι άνδρες και οι γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.


Λίγο μετά ξεκίνησαν οι διελεύσεις των αναπήρων και των στρατιωτικών σωμάτων με ταυτόχρονη πτήση σχηματισμών ελικοπτέρων και αεροσκαφών.


Βάσει προγράμματος του εορτασμού για την 25η Μαρτίου στην Αθήνα στις 10:55 έγινε η κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
25η Μαρτίου: Μεγαλειώδης η στρατιωτική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας [εικόνες - βίντεο]
Παρέλαση
Παρέλαση
Παρέλαση
Παρέλαση
Παρέλαση
Παρέλαση
Παρέλαση
Παρέλαση


Το απόγευμα, στις 18:42 επίσημη υποστολή της εθνικής σημαίας στην Ακρόπολη και παράλληλα ρίψη 21 βολών χαιρετισμού από τον Λυκαβηττό.

Δείτε τη σταρτιωτική παρέλαση

Παρέλαση
Παρέλαση
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά