Με μπέλεϋ η πρώτη λύση για την γέφυρα στο Κομπότι Άρτας







Αυτοψία στο Κομπότι και στο σημείο όπου κατέρρευσε η γέφυρα πραγματοποίησε το πρωί ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Ψαθάς και κλιμάκια των αρμόδιων υπηρεσιών.

Η γέφυρα η οποία είχε καταρρεύσει το 2015 και στη συνέχεια είχε αποκατασταθεί από μεγάλη εργοληπτική εταιρεία δεν άντεξε τις ποσότητες νερού των τελευταίων ημερών.



Έτσι ένα τμήμα της κατέρρευσε με αποτέλεσμα να έχει διακοπεί η κυκλοφορία.

Ο Περιφερειάρχης μετά την αυτοψία που έγινε έκανε γνωστό ότι θα κινηθεί άμεσα η διαδικασία προκειμένου το τμήμα της γέφυρας που έπεσε να αντικατασταθεί με νέα τύπου μπέλεϋ.



Προς την κατεύθυνση αυτή θα έχει άμεση επαφή με τις αρμόδιες υπηρεσίες του στρατού.

artabest.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά