Το πρόγραμμα επισκέψεων Χαρδαλιά





Έβρος, Λήμνος, Μυτιλήνη! 48 ώρες στις εσχατιές της Ελλάδας μας


Πρώτος Σταθμός : Έβρος (6 και 7 Νοεμβρίου 2022)
Σήμερα το βράδυ, θα συναντηθώ με τους Διοικητές της 1ης Στρατιάς, του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ) και των υπαγόμενων Σχηματισμών στο Δ΄ ΣΣ, στην Αλεξανδρούπολη.
Αύριο, Δευτέρα 7 Νοεμβρίου θα κινηθώ κατά μήκος των χερσαίων ελληνοτουρκικών συνόρων στις Περιοχές Ευθύνης των XII και XVI Μηχανοκίνητων Μεραρχιών Πεζικού και θα επισκεφθώ τα Επιτηρητικά Φυλάκια «ΚΗΠΩΝ», «126», «ΔΙΛΟΦΟΥ», «ΓΕΦΥΡΑΣ ΠΥΘΙΟΥ» και το Παρατηρητήριο «ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΡΤΑ». Επίσης, θα μεταβώ στο Στρατηγείο της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού στο Διδυμότειχο και στην έδρα του Ενιαίου Κέντρου Ελέγχου – Επιτήρησης Συνόρων στη Νέα Βύσσα Ορεστιάδας.
Δεύτερος Σταθμός : Λήμνος (7 Νοεμβρίου 2022)
Τις απογευματινές ώρες θα μεταβώ στη Λήμνο και θα συναντηθώ με Κυβερνητικά στελέχη του Υπουργείου Βετεράνων της Αυστραλίας, τον Πρέσβη της Αυστραλίας στην Ελλάδα Arthur Spyrou, τον Έπαρχο και τον Δήμαρχο Λήμνου, με τους οποίους θα συζητήσουμε και θα κάνουμε αυτοψία των χώρων που θα κατασκευασθεί το Μνημείο προς ένδειξη τιμής στους άνδρες του στρατιωτικού εκστρατευτικού σώματος Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας (Australian and New Zealand ArmyCorps – ANZAC), που υπηρέτησαν στο νησί κατά την εκστρατεία της Καλλίπολης 1915-1916.
Τρίτος Σταθμός : Μυτιλήνη (8 Νοεμβρίου 2022)
Την Τρίτη θα παρευρεθώ και θα εκπροσωπήσω την Ελληνική Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις εορτασμού της 110ης Επετείου Απελευθέρωσης της Μυτιλήνης και το μεσημέρι θα επιστρέψω στην Αθήνα.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά