Η Ελλάδα θα στείλει τεθωρακισμένα στην Ουκρανία, η αποκάλυψη και η δέσμευση Σολτς







eurokinissi
Newsro


Συμφωνία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την αντικατάσταση των τεθωρακισμένων που η Ελλάδα θα στείλει στη Γερμανία, ανακοίνωσε ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς σε δηλώσεις του.


Τη συμφωνία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, για την αντικατάσταση των τεθωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού από την Ελλάδα στην Ουκρανία, αποκάλυψε ο Όλαφ Σολτς.


Ο Γερμανός καγκελάριος τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ότι το συγκεκριμένο θέμα θα διευθετηθεί άμεσα μεταξύ των υπουργών Άμυνας των δύο χωρών.

Η Ελλάδα έχει από τις αρχές του μήνα δηλώσει πως είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τεθωρακισμένα BMP-1, μόνο όμως στον βαθμό που αυτά θα μπορούσαν να αντικατασταθούν με αντίστοιχων δυνατοτήτων οχήματα μεταφοράς προσωπικού και μάχης.

dikaiologitika
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά