Οι μεταθέσεις στελεχών ειδικής κατάστασης θα γίνονται γιατί υπάρχει ανάγκη για προσωπικο

 






Ύστερα απο ρεπορτάζ που κάναμε επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που θα περαστεί στο νέο νομοσχέδιο διάταξη με την οποία θα είναι νόμιμες οι μεταθέσεις στελεχών προστατών ΑμεΑ, ΕΥ, ΥΓ και Πολυτέκνων αν το κρίνει το συμβούλιο μεταθέσεων για υπηρεσιακούς λόγους.

Ήδη απο πέρυσι το καλοκαίρι είχαν αρχίσει οι μεταθέσεις, λόγω ομως τα στελέχη απευθύνονται στην δικαιοσύνη λόγω έλλειψης νόμου πλέον αν περάσει η διάταξη θα είναι όλα νόμιμα.

Μας είπαν ότι δεν βγαίνουν οι υπηρεσίες και δεν υπάρχει επαρκή προσωπικό εκτός αυτών των κατηγοριών που να τις καλύπτει

Ήταν γνωστό γιατι πριν απο λίγα χρόνια σε συνάντηση σωματείου με τον Υπουργό συζητήθηκε και είπε ο Υπουργός ότι δε μπορεί να κάνει αλλιώς

Επίσης απο ότι μαθαίνουν την γλιτώνουν οι Τρίτεκνοι οι οποίοι πάνε για φουλ αμετάθετο σε αντίθεση με τους Πολύτεκνους που θα μετατίθονται κανονικά.

Επίσης όπως μας ενημέρωσε πηγή απο το ΥΠΕΘΑ καμία ένωση στρατιωτικών δεν εχει ασχοληθεί με αυτό το θέμα.

Θα επανέλθουμε...

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά