Το ευχαριστώ του Πολεμικό Μουσειου Ναυπλίου στα παιδιά

 


Με αφορμή τον επικείμενο τερματισμό (28η Οκτωβρίου), της περιοδικής έκθεσης ζωγραφικής και κολάζ για παιδιά, με θέμα "1821 – 2021, η Ελληνική Επανάσταση και οι ήρωες του ΄21 μέσα από το βλέμμα των παιδιών, 200 χρόνια μετά", το Πολεμικό Μουσείο Αθηνών Παράρτημα Ναυπλίου, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει ολόψυχα τους μικρούς και μεγάλους φίλους του, που συμμετείχαν με τα έργα τους και έδωσαν χρώμα και ζωή, στον ισόγειο χώρο του μουσείου, με τις εμπνευσμένες δημιουργίες τους και μας υπενθύμισαν ότι το πνεύμα των ηρώων, που με την θυσία τους θεμελίωσαν το οικοδόμημα του Ελληνικού κράτους, δεν έχει σβήσει ούτε από το μυαλό αλλά ούτε και από την καρδιά μας!
Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τα μεγαλύτερα παιδιά (γονείς, εκπαιδευτικούς και άλλους συνοδοιπόρους), που συνέδραμαν ο καθένας με τον τρόπο του, στην επιτυχή υλοποίηση της έκθεσης!
《Η τέχνη, έχει τον ανιδιοτελή χαρακτήρα του παιδιού》
Εμμάνουελ Καντ, 1724-1804, Γερμανός φιλόσοφος














Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά