Εύζωνοι με στολές του 1940 παρέλασαν στο Μεσολόγγι










28η Οκτωβρίου 2021 ο Σύλλογος Ευζώνων Προεδρικής Φρουράς συμμετείχε σε ενιαίο αγημα με την αδερφό Ομαδα αναβίωσης ΕΣ1940 στην παρέλαση στην Ιερά πόλη του Μεσολογγίου.
Η συγκίνηση ήταν ιδιαίτερα μεγάλη καθώς για πρώτη φορά μετά από 80 χρόνια, παρέλασαν στους δρόμους της Ιεράς πόλης, Ευζωνοι με τις στολές της εποχής του 1940.
Είχε έτσι ο κόσμος που παρακολούθησε την παρέλαση φέτος, την ευκαιρία να δει από κοντά πώς έδειχναν οι Ευζωνοι του 39ου Συντάγματος Ευζώνων, με έδρα την πόλη του Μεσολογγίου και θέλουμε να πιστεύουμε πως η εμπειρία από τη φετινή παρέλαση τους αποζημίωσε!
Συγχαρητήρια σε όλους όσους πήραν μέρος! Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στην ομάδα "Διονύσιος Σολωμός"με τις στολές του Ιερού Λόχου των οποίων, παρέλαση και παιανισματα ήταν απλά άψογα!!
Και του χρονου με υγεία!



Σύλλογος Ευζώνων Π.Φ.








Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά