Επίσκεψη Προέδρου Unesco στο Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης

 

Την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021  ο Πρόεδρος του Ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art κ. Ιωάννης Μαρωνίτης επισκέφτηκε το Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης συνοδευόμενος από την Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου Βάλια Αμπατζή.

Τον κ. Μαρωνίτη υποδέχθηκε ο Διευθυντής του Πολεμικού Μουσείου Τρίπολης κ. Δημήτριος Φωτόπουλος ο οποίος τον ξενάγησε στην έκθεση.

Ο κ. Μαρωνίτης ενθουσιάστηκε από το χώρο – ιστορικό κτίριο στο οποίο στεγάζεται το Πολεμικό Μουσείο , με ενδιαφέρον είδε τα εκθέματα και δέχθηκε τα δώρα του Διευθυντή.

Τέλος ακολούθησε συζήτηση , ο κ. Μαρωνίτης έδωσε συγχαρητήρια στον κ. Φωτόπουλο  και τον προσκάλεσε σε από κοινού εκδηλώσεις στον νέο χώρο της Unesco στον Πειραιά.
Επίσης μαζί με την Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων κ. Αμπταζή συμφώνησαν σε σχεδιασμό διαδικτυακής εκδήλωσης υπο την αιγίδα της International Action Art με τη συμμετοχή των 30 χωρών – παραρτημάτων της International Action Art , ώστε να προβληθεί το Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης στις χώρες αυτές και κάλεσμα για επίσκεψη στην Τρίπολη.
Ο κ. Μαρωνίτης υποσχέθηκε να προχωρήσει σε μια σημαντική δωρεά για το Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ UNESCO












Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά