Eλληνοτουρκικά: Θα μας ξεπεράσουν οι αντίπαλοι (Έλληνες;) στα drone λένε οι Τούρκοι

 

Eλληνοτουρκικά: Θα μας ξεπεράσουν οι αντίπαλοι (Έλληνες;) στα drone λένε οι Τούρκοι



Eλληνοτουρκικά: Θα μας ξεπεράσουν οι αντίπαλοι στα drone λένε οι Τούρκοι, τονίζοντας πως χρειάζονται νέες τεχνολογίες από την Τουρκία.

Σύμφωνα με τον Ισμαήλ Ντεμίρ, πρόεδρο της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας, αντίπαλοι της Τουρκίας έχουν «ένα ορισμένο αριθμό δεδομένων σχετικά με τις δυνατότητες των UAV μας».

Δεν αναφέρθηκε ο πρόεδρος της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας ονομαστικά στους εχθρούς της Τουρκίας αλλά… όλο και κάπου πήγε το μυαλό μας.

«Πιστεύουμε πως μπορούμε να φτιάξουμε ένα καλύτερο SİHA. Δεν μπορείς να σταματήσεις εδώ. Σίγουρα πρέπει να σκεφτείς νέες τεχνολογίες», σημείωσε.

«Πρέπει να είσαι ασταμάτητος στο επιχειρησιακό περιβάλλον», τόνισε ο Ισμαήλ Ντεμίρ.

«Οι κινητήρες των UAV μας άρχισαν να χρησιμοποιούνται, κυκλοφόρησε το πρώτο πρωτότυπο του κινητήρα του ελικοπτέρου μας. Έχουμε μια κινητοποίηση στους κινητήρες, αλλά επιτρέψτε μου να το πω ανοίγοντας μια παρένθεση πως αυτοί οι κινητήρες βασίζονται στην πραγματικότητα σε κλασική τεχνολογία. Οι μελλοντικές τεχνολογίες δείχνουν άλλους κινητήρες», υπογράμμισε.

Nα θυμίσουμε πως ένα ελληνικής σχεδίασης Μη Επανδρωμένο Αερόχημα (drone) σταθερής πτέρυγας θα είναι έτοιμο σε δυόμισι χρόνια.

Το ελληνικό drone με το όνομα Αρχύτας θα χρησιμοποιεί τεχνολογία μαχητικών 5ης γενιάς και θα μπορεί να απογειωθεί και να προσγειωθεί κάθετα.

sportime

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά