Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου(Σ.Ε.Π.) Συνδράμοντας στην κατάσβεση πυρκαγιάς στα Βίλια του Δήμου Μάνδρα Αττικής

 



Μέλη του παραρτήματος Αττικής του Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου(Σ.Ε.Π),σε συνεργασία με μέλη του Συλλόγου Κοζάκων Ελλάδος και Κύπρου "Αγ.Δημήτριος" αλλά και με άλλες εθελοντικές ομάδες, σε πλήρη συντονισμό από το Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών (ΙΔΑΦΚ)

για ακόμη ένα 24ωρο βρέθηκαν στο πεδίο, συνδράμοντας τις επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής στην μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή του Προφήτη Ηλία στα Βίλια του Δήμου Μάνδρα Αττικής.
Η συνδρομή τους αναλώθηκε σε πυρόσβεση στα δύσβατα σημεία των χαραδρών της περιοχής, σε οικίες, στην διάνοιξη μονοπατιών και σε απεγκλωβισμό οικόσιτων ζώων.
Κατά την διάρκεια της νυχτερινής πυρόσβεσης εντοπίστηκε φιαλίδιο υγραερίου από τους συναδέλφους μας  σε τμήμα της πλαγιάς παραπλεύρως του οδοστρώματος για το οποίο άμεσα ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι της πυροσβεστικής υπηρεσίας για να πράξουν τα δέοντα.
Για είκοσι μία ημέρες, αδιάκοπα, τα στελέχη μας δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για τον συνάνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον μας.

Συγχαρητήρια σε όλους!!!

Καρυώτης Γεώργιος 
Εφ Τχης (ΠΖ-ΕΔ)
Πρόεδρος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.)

















Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά