Χρυσό και αργυρό έφερε στην Ελλάδα η Υπαρχιφύλακας Ανδριάννα Φέρρα

 


Με δύο μετάλλια στις βαλίτσες ένα χρυσό και ένα αργυρό επιστρέφει στην Ελλάδα από τους Βαλκανικούς Αγώνες η Υπαρχιφυλακας Φέρρα Ανδριάννα της ΥΦΑΑ.  

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε διεξαγόταν στην Σερβία στην πόλη Σμεντερεβο οι Βαλκανικοί Αγώνες Ανδρών-Γυναικων, αγώνες στους οποίους έχουν προστεθει και χώρες εκτός Βαλκανίων όπως η Ουκρανία, Αυστρία, Ισραήλ και άλλες δίνοντας μεγάλη αναβάθμιση στους αγώνες. 

Η Υπαρχιφυλακας Φέρρα Ανδριάννα την πρώτη ημέρα των αγώνων κατέκτησε το χρυσό μεταλλιο για την Ελλάδα με την ομάδα της σκυταλοδρομίας 4χ100 (Δαλακα, Φέρρα, Γάτου, Πολίτη) αφήνοντας δεύτερη την Σερβία και τρίτη την Ρουμανία. 

Η δεύτερη ημέρα των αγώνων ήταν η σημαντικότερη καθώς η Υπαρχιφυλακας Φέρρα Ανδριάννα με την σκυταλοδρομία της 4χ400 κυνηγούσαν ένα καλό χρόνο για την πρόκριση της χώρας στην Ολυμπιάδα. Δυστυχώς ένα σοβαρό θέμα υγείας κράτησε μακριά την μια βασική τους (Γναφάκη) αποδυναμώνοντας την ομάδα και έτσι η Ελλάδα με τις (Καρκαλατου, Πολίτη, Φέρρα, Βασίλειου) κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο χάνοντας την πρώτη θέση για λίγο από την Σλοβενία ενώ τρίτη ήταν η Ουκρανία.


 

Επόμενοι αγώνες της Υπαρχιφυλακα Φέρρα Ανδριάννα θα είναι στο εξωτερικό τέλη Ιουλίου. 

Δήλωση Υπαρχιφυλακα Φέρρα Ανδριάννα: Είμαι χαρούμενη για την κατάκτηση αυτών των δυο μεταλλίων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα. Κάθε διάκριση είναι σημαντική ειδικά όταν εκπροσωπείς την χώρα σου, παρόλαυτα υπάρχει μια στεναχώρια για την δεύτερη ημέρα καθώς ελπίζαμε να κυνηγήσουμε το όνειρο της Ολυμπιάδας. Αυτά συμβαίνουν προέχει η υγεία όλων εύχομαι ταχεία ανάρρωση στην συναθλητρια μου και να επιστρέψει δυνατή στα κουλουαρ. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που με στηρίζουν και κυρίως την Διεύθυνση Αστυνομικού Προσωπικού και την Υπηρεσία μου Υφαα όπου μου δίνουν την δυνατότητα να προπονούμαι, να αγωνίζομαι, να  διακρινομαι αλλά και να εργάζομαι πάνω σε αυτό που ξέρω καλά.


bloko

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά