Οι εισφορές των μελών της ΠΟΜΕΝΣ θα δοθούν για το παιδί του συναδέλφου τους

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


   Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. και το σύνολο των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων της, στηρίζουν έμπρακτα  την οικογένεια του συναδέλφου μας Στέλιου Καλομοίρη από το Ηράκλειο Κρήτης, για την θεραπεία του μικρού τέκνου της Καλομοίρη Μανώλη, που διαγνώστηκε με σάρκωμα EWING αριστερού μηριαίου οστού.   Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

  Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας μας,  προσφέρουμε μέρος των εισφορών των συναδέλφων μας,  συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην συλλογική προσπάθεια που καταβάλλεται για την αποκατάσταση της υγείας του μικρού μας φίλου.

  Καλούμε παράλληλα τις Ομοσπονδίες, τους Συλλόγους και τις υπόλοιπες Ενώσεις των Στρατιωτικών, να συνταχθούν σε αυτήν πρωτοβουλία της ΠΟΜΕΝΣ, προσφέροντας την  έμπρακτη υποστήριξη τους.

  Η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ., θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε ανάλογη πρωτοβουλία η οποία θα δίνει τη δυνατότητα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων να αντιμετωπίζουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας

Δημήτριος Ρώτας

Επγός (ΥΔΚ)

Γεώργιος Θεοδώρου

Τχης (ΠΖ)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά