Παναγιωτόπουλος: Οι Τούρκοι ακόμα ψάχνουν να βρουν τα υποβρύχιά μας

 

Παναγιωτόπουλος: Οι Τούρκοι ακόμα ψάχνουν να βρουν τα υποβρύχιά μας

«Απέδειξαν την αξία τους στην πρόσφατης κρίση. Ακόμα ψάχνουν να τα βρουν οι Τούρκοι» τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Άμυνας, αναφερόμενος στα υποβρύχια που πολλοί κατήγγειλαν πως «γέρνουν».

Την ικανοποίησή του για την ετοιμότητα των υποβρυχίων της χώρας, παρότι στο παρελθόν κάποιοι είχαν εστιάσει στην κλίση που ισχυρίζονταν πως εμφάνιζαν, εξέφρασε στην Ολομέλεια της Βουλής ο υπουργός Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Όπως εξήγησε ο κ. Παναγιωτόπουλος κατά τις πρώτες δοκιμές και υπό από συγκεκριμένες συνθήκες, παρατηρήθηκε μια κλίση που, όπως είπε, είναι φυσιολογικό σε ένα πρωτότυπο σκάφος.

«Διορθώθηκε αυτή η ελάχιστη κλίση, παραλήφθηκαν σε άριστη κατάσταση τα υποβρύχια. Απέδειξαν την αξία τους στην πρόσφατης κρίση. Ακόμα ψάχνουν να τα βρουν οι Τούρκοι. Έχουν ένα σιωπηλό σύστημα που δεν γίνονται εύκολα αντιληπτά!», σημείωσε ο ίδιος.

Επιπλέον, ο κ. Παναγιωτόπουλος εξήρε τις ικανότητες του Πολεμικού Ναυτικού αλλά και το υπερσύγχρονο σύστημα πρόωσης των υποβρυχίων το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να μη γίνεται αντιληπτό από ραντάρ και ελικόπτερα.

sputnik


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά