Αλεξανδρούπολη: Στρατιωτικός θετικός στον Κορονοιο

EKTAKTO: Θετικός στον κορονοϊό Εβρίτης που νοσηλεύεται στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης


Ο κορονοϊός έφτασε και στον Έβρο. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε Εβρίτης που νοσηλεύεται στην Μονάδα Αρνητικής Πίεσης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ήταν θετικό.

Όπως είναι φυσικό, αμέσως σήμανε συναγερμός τόσο στον ΕΟΔΥ όσο και στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και ξεκίνησε η ιχνηλάτηση των επαφών του συγκεκριμένου ατόμου που βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό. Τα στοιχεία του και ο τόπος διαμονής του στον Έβρο δεν διαρρέουν, ενώ γίνεται αγώνας δρόμου προκειμένου να εντοπιστούν όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του, προκειμένου να τεθούν σε καραντίνα αμέσως και να γίνεται παρακολούθηση της υγείας τους.
evros-news

Σύμφωνα με πληροφορίες των Στρατιωτικών Θεμάτων είναι Στρατιωτικός στην μπάντα του στρατού στην Αλεξανδρούπολη
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά