Αναβρασμός στις μονάδες της 98ΑΔΤΕ



Αναβρασμός αλλά και προβληματισμός επικρατεί στις μονάδες τις Λέσβου καθώς παρά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού αλλά και τις ρητές διαταγές του ΓΕΣ σε ότι αφορά τις ενέργειες για την μη διάδοση της πανδημίας ,οι μονάδες συνεχίζουν το πρόγραμμα τους σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ούτε το πρόγραμμα δεν έχει αλλάξει ,ώστε τα στελέχη να δουλεύουν εκ περιτροπής, η να εργάζονται σε ποσοστό 50%, ένα δικαίωμα που δίνει η διαταγή του ΓΕΣ στις διοικήσεις των μονάδων ,επισης τα στελέχη συνωστίζονται σε δήθεν απογευματινές εκπαιδευσεις χωρίς να υπάρχει αντικειμενο.

Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι στην Λέσβο αυτή την στιγμή υπάρχουν και νεοσύλλεκτοι οι οποίοι συσσώρευονται στα εστιατόρια στα οποία ούτε μέτρα υγιεινής έχουν πάρει καθώς δεν υπάρχουν ούτε τα απαιτούμενα γάντια, αλλά ούτε και αντισηπτικά .

Ελπίζουμε με την αλλαγή διοίκησης ο νέος Στρατηγός να εφαρμοσει τις Διαταγές του ΓΕΣ ώστε να προφυλάξει τα Στελέχη αλλά και τους Στρατεύσιμους από πιθανή μετάδοση της πανδημίας.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά