Πρώτες πληροφορίες για τον θάνατο του επιλοχία στο Στρυμονικό Σερρών



Νεκρός βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή του Στρυμονικού, στις Σέρρες, ένας 36χρονος ΕΠΟΠ επιλοχίας.

Την τραγική είδηση γνωστοποίησε με ανακοίνωσή που εξέδωσε χθες το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Επιλογές ο 36χρονος που βρισκόταν σε άδεια από την υπηρεσία του, εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή στην διασταύρωση Στρυμονικού με Καλά Δέντρα, έξω από το όχημά του και έφερε τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο.



Τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας αποκλείουν το σενάριο εγκληματικής ενέργειας ενώ οι ενδείξεις να κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Βισαλτίας.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το ΓΕΣ:
«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο ΕΠΟΠ Επιλοχίας (ΤΘ) Π.Ο. της 33 ΕΜΑ, 36 ετών, άγαμος, βρισκόμενος εκτός υπηρεσίας, βρέθηκε νεκρός τις απογευματινές ώρες στην περιοχή Στρυμωνικού του νομού Σερρών. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του διερευνώνται από την Ελληνική Αστυνομία.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του».

φωτο αρχειου
epiloges.tv
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά