ΠΟΜΕΝΣ: Συνάδελφε εδώ καταθέτεις τα έντυπα για διεκδικήσεις!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί Συνάδελφοι, η ΠΟΜΕΝΣ ανταποκρινόμενη στα εύλογα ερωτήματα των συναδέλφων μας, περί της κατάθεσης των απαραίτητων δικαιολογητικών για την δικαστική διεκδίκηση, σας ενημερώνει για τα ακόλουθα:
Όσοι υπηρετείτε:

i) Σε Μονάδες - Σχηματισμούς που υπάρχουν πρωτοβάθμιες Ενώσεις της ΠΟΜΕΝΣ:
  • καταθέτετε τις αιτήσεις σας στα ΔΣ των Ενώσεων, όπως περιγράφονται στην επίσημη σελίδα της Ομοσπονδίας (https://www.pomens.gr/perifereies)
ii) Σε Μονάδες - Σχηματισμούς που ΔΕΝ υπάρχουν πρωτοβάθμιες Ενώσεις που υπάγονται στην ΠΟΜΕΝΣ, κάνετε:
  • ηλεκτρονικά αίτηση εγγραφής μέλους
  • αποστέλλετε τα απαιτούμενα έντυπα Α - Β - Γ (το Γ εις διπλούν) ορθώς συμπληρωμένα, επισυνάπτοντας και την αίτηση εγγραφής σας, στα γραφεία της ΠΟΜΕΝΣ στην ακόλουθη διεύθυνση: Λυκούργου 9 - Ομόνοια, Τ.Κ. 10551 - Αθήνα. 
Στην περίπτωση αυτή εντάσσονται και οι Ενώσεις που συνεχίζουν να μην εφαρμόζουν το νόμο και τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, επιχειρώντας να δυσχεράνουν το έργο της ΠΟΜΕΝΣ και τις δικαστικές διεκδικήσεις των μελών τους δίπλα στην νόμιμη εκπρόσωπο των εν ενεργεία στρατιωτικών. 
Όπως όμως διαπιστώνεται η ΠΟΜΕΝΣ προσπερνά τα όποια τεχνητά εμπόδια, ανοίγοντας την θεσμική της αγκαλιά - διευκολύνοντας όλους τους συναδέλφους που επιθυμούν να διεκδικήσουν τα δίκαια τους, οικονομικά, εύκολα και με αποδείξεις.
iii) Για όλους τους Στρατιωτικούς που υπηρετούν εντός Λεκανοπεδίου Αττικής, αιτήσεις κατατίθενται:
       α) στον Νότιο τομέα {υπ' όψιν κου Άγγελου Παραλή τηλ. 6983503241, κου Γιάννη Πολιτικού τηλ. 6983511380}.

       β) στην Δυτική Αττική {υπ' όψιν κου Ευάγγελου Κατσούδα τηλ. 6983498178, κου Δημήτριου Στάμου τηλ. 6938382442, κου Δημητρίου Ελένη 6983504625}.

       γ) στα γραφεία της ΠΟΜΕΝΣ στον χώρο του Πενταγώνου {τηλ. επικ. 2106598115, - 2106598117}, από τις 09:00 έως 14:00.

       δ) καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακου) στα γραφεία της ΠΟΜΕΝΣ στην Ομόνοια, Λυκούργου 9 - 8ος όροφος, από τις 09:00 έως 19:00.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά