12η ετησία τακτική Γενική Συνέλευση και κοπή Βασιλόπιτας της Λέσχης Αεροπορίας Στρατού

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στη ΛΑΕΔ η 12η ετησία τακτική Γενική Συνέλευση και η κοπή Βασιλόπιτας της Λέσχης Αεροπορίας Στρατού (ΛΑΣ).
Στη Γ.Σ. παρευρέθηκαν ο Διευθυντής ΔΑΣ/ΓΕΣ και εκπρόσωπος του κ. Α/ΓΕΣ Ταξίαρχος Χρήστος Ηλιόπουλος, ο Ταξχος Γεώργιος Μαντζουράνης,  Διοικητής 1η ΤΑΞΑΣ, ο Ταξχος Παπαναγνώστου Ιωάννης, Δντης Επιτελικού Γραφείου Υπαρχηγού/ΓΕΕΘΑο Ταξχος Θεοδωρίδης Συμεών Δντης ΓΕΣ/ΔΟΡ, ο Ταξχος Γεώργιος Καϊμακτσής, Δντης  Διεύθυνσης Ασφαλείας Πτήσεων και Εδάφους του ΓΕΣ, ο πρώτος Διευθυντής ΔΑΣ/ΓΕΣ Υπτγος εα Γεωρ. Φανής, ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΟΣ Σχης εα Θεόδωρος Γαβαθάς, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ναυτικής Αεροπορίας Αντιναύαρχος εα (ΠΝ) Ανδρέας Ξενάκης, ο επίτιμος Δκτης 1ης Στρατιάς Αντγος εα Αθαν. Σκαραφίγκας, ο Αντιπρόεδρος του ΣΑΑΠΒ Αντγος εα Πέτρος Μαρκόπουλος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου ΣΣΕ 1948 Ταξχος ε.τ. Γεώργιος Ροδόπουλος,  άπαντες Μέλη της ΛΑΣ. Επίσης πρώην Διοικητές, Χειριστές και  Μηχανικοί της Αεροπορίας Στρατού.
Η  συμμετοχή των Μελών μας, απ’ όλες τις κατηγορίες (εν ενεργεία, εν αποστρατεία, πολιτικό προσωπικό της ΑΣ κλπ), αλλά και οι νέες εγγραφές, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, στηρίζοντας έτσι το ΔΣ στις προσπάθειές του.
Η ΓΣ ξεκίνησε με το χαιρετισμό του Προέδρου της ΛΑΣ Ταξχου ε.α. Βασιλείου Νικολόπουλου,  συνεχίσθηκε με τον απολογισμό, την έκθεση της Ε.Ε. επιτροπής από τον Πρόεδρό της Σχη ε.α. Ιωάννη Χαλαστάρα και τον προγραμματισμό του επομένου έτους. Συζητήθηκαν διάφορα θέματα και έγινε υπενθύμιση για την ετήσια χοροεσπερίδα που θα πραγματοποιηθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 16 Φεβρουαρίου στη ΛΑΕΔ.  
Ο Διευθυντής της ΔΑΣ/ΓΕΣ ενημέρωσε τους παρισταμένους για τις εξελίξεις στην Α.Σ. με την απόκτηση ελικοπτέρων Chinook, εξοπλισμένων αναγνωριστικών ελικοπτέρων OH-58D (Kiowa), κλπ, τονίζοντας ιδιαίτερα τις υψηλές επιχειρησιακές δυνατότητες των Μονάδων Αεροπορίας Στρατού, στο σύγχρονο πεδίο μάχης.
Ο Πρόεδρος του ΔΣ υπό την ιδιότητά του και ως Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών, ενημέρωσε τους συμμετέχοντες με προβολή για θέματα συνταξιοδοτικά-μισθολογικά-ασφαλιστικού νόμου κλπ.
Ακολούθησε η καθιερωμένη ευλογία από τον  Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Σταύρο Γούλα και η κοπή της βασιλόπιτας. Τυχεροί της χρονιάς ο Διευθυντής ΔΑΣ/ΓΕΣ Ταξχος Χρήστος Ηλιόπουλος, ο Υπτγος εα Τσαλκιτζίδης Κυριάκος και ο Γ.Γ της ΛΑΣ Ανχης ε.α. Αναστάσιος Παρασκευόπουλος, που κέρδισαν ανά μια εικόνα του Προφήτη Ηλία οι δύο πρώτοι και ένα Drone με κάμερα ο τρίτος.
Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθησαν στη Γενική Συνέλευση και όλα τα Μέλη της ΛΑΣ, που στηρίζουν υλικά και ηθικά τη Λέσχη. Θερμές ευχαριστίες στο μέλος μας Δημήτρη Σαμπάνη για τη φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης και τη δημιουργία του όμορφου βίντεο που πλαισίωσε την εκδήλωση. 
                                               



.



Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά