KAAY Αγ. Ανδρέα: Είναι απολύτως αναγκαία η επανέναρξη της παραθεριστικής περιόδου?




Ένας αναγνώστης θέλησε να μοιραστεί τη σκέψη του μαζί μας πράγμα που μας βρίσκει σύμφωνους και εμάς στα Στρατιωτικά θέματα.. Για ποιο λόγο να συνεχιστεί η παραθερστική περίοδος στα ΚΑΑΥ;


ΘΕΜΑ: KAAY Αγ. Ανδρέα: Είναι απολύτως αναγκαία η επανέναρξη της παραθεριστικής περιόδου?
 
Την ώρα όπου γράφεται ο τραγικός επίλογος μίας από τις μεγαλύτερες εθνικές τραγωδίες των τελευταίων δεκαετιών στην χώρα μας, οι εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών στα οικήματα των ΚΑΑΥ Αγ. Ανδρέα προχωρά με εντατικούς ρυθμούς. Δίχως αμφιβολία σε αυτόν το τομέα, η Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων σίγουρα διαπρέπει και κάνει και πολύ καλή δουλειά.

Αλλά….είναι τόσο επιτακτική ανάγκη η συνέχιση της παραθεριστικής περιόδου των ΚΑΑΥ? Δεν θα μπορούσε να υπάρξει μόνο για φέτος μία αναστολή της παραθεριστικής περιόδου εις μνήμην όλων αυτών των θυμάτων της φωτιάς?

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι και οι διάφορες αποκαταστάσεις των ζημιών θα γίνονταν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τα στελέχη όπου έχουν επωμιστεί το βάρος των εργασιών θα εργάζονταν με λιγότερο άγχος. Σίγουρα οι βιασύνες γεννούν λάθη.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά