Βόμβες Καμμένου: Με εντολή Ερντογάν η ενέδρα στους 2 Ελληνες στρατιωτικούς -Θα ρίξω την κυβέρνηση για το Σκοπιανό


Ο Πάνος Καμμένος θα ρίξει την κυβέρνηση αν πάει στη Βουλή η συμφωνία για τα Σκόπια
Για τη συμφωνία με τα Σκόπια που μπορεί ακόμα και να ρίξει την κυβέρνηση, για τις φωτιές στο Μάτι, αλλά και για τους 2 Ελληνες στρατιωτικούς μίλησε ο Πάνος Καμμένος.

Ο υπουργός Άμυνας, μιλώντας στον Real FM και τον Νίκο Στραβελάκη, αποκάλυψε ότι τη σύλληψη των 2 Ελλήνων στρατιωτικών την είχε οργανώσει ο Ταγίπ Ερντογάν. 

Ο Ερντογάν οργάνωσε την απαγωγή των 2 στρατιωτικών

Για οργανωμένο σχέδιο από τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν μίλησε ο Ελληνας υπουργός Άμυνας αναφορικά με το θέμα των 2 στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης. 
«Το προσχεδίασε ο Ερντογάν. Ήθελε να συλληφθούν για να έχει ομήρους και να πάει τελικά στη συναλλαγή για τους 8». Είχε οργανώσει τη σύλληψή τους καιρό πριν», τόνισε.

Παράλληλα υποστήριξε πως θα ρίξει την κυβέρνηση αν έρθει στη Βουλή η συμφωνία για το όνομα των Σκοπίων. 

«Αν έρθει η συμφωνία στη Βουλή, θα πάω στον Παυλόπουλο, θα αποσύρω την εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση πριν γίνει η ψηφοφορία και θα προκαλέσω άμεσα εκλογές», είπε ο Πάνος Καμμένος, και μάλιστα πρόσθεσε ότι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η κυβέρνηση δεν θα εξαντλήσει την τετραετία - «ποια εξάντληση τετραετίας;», είπε χαρακτηριστικά.

Εξέθεσαν τον Τσίπρα με τις κάμερες στη σύσκεψη

Ο κ. Καμμένος, αναφερόμενος στην περίφημη σύσκεψη το βράδυ που είχε καταστραφεί από τη φονική πυρκαγιά το Μάτι, είπε πως κακώς μπήκαν οι κάμερες μέσα, γιατί εξέθεσαν τον Τσίπρα. «Εξέθεσαν τον Τσίπρα, κακώς μπήκε η κάμερα στην ενημέρωση της μοιραίας Δευτέρας, του έδωσαν λάθος πληροφορίες».

Παράλληλα, απαντώντας για τη στάση του απέναντι στους πυρόπληκτους όταν πήγε στο Μάτι, είπε πως θα ήταν η ίδια: «Αυθαίρετα κτίσματα είδα και αυτό είπα»


Πηγή: Βόμβες Καμμένου: Με εντολή Ερντογάν η ενέδρα στους 2 Ελληνες στρατιωτικούς -Θα ρίξω την κυβέρνηση για το Σκοπιανό | iefimerida.gr

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά