Ραντεβού το Σεπτέμβρη δίνει η Τριήρης «ΟΛΥΜΠΙΑΣ» - 1.100 κωπηλάτησαν


Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα πρώτα 6 ταξίδια της Τριήρους «ΟΛΥΜΠΙΑΣ» για το 2018. Πολίτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό ανταποκρίθηκαν ένθερμα στο κάλεσμα του Πολεμικού Ναυτικού να συμμετέχουν ως κωπηλάτες σε ένα δίωρο ταξίδι, όχι απλά στον Σαρωνικό κόλπο αλλά στην αρχαία ιστορία της Αθήνας.
Οι 1.100 πολίτες που κωπηλάτησαν στις προγραμματισμένες ημερομηνίες, έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, έχοντας ζήσει μια μοναδική εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη!
Για τον μήνα Αύγουστο δεν υπάρχουν προγραμματισμένοι πλόες για την Τριήρη «ΟΛΥΜΠΙΑΣ». Απομένουν τρία ακόμα ταξίδια στις 09, 12 και 16 Σεπτεμβρίου 2018.
Όσοι θα επιθυμούσαν να κωπηλατήσουν στα εναπομείναντα ταξίδια μπορούν να καλούν στο 6940471218 από την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018, Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-13:00.
Ο κυβερνήτης και το πλήρωμα της Τριήρους «ΟΛΥΜΠΙΑΣ» σας εύχονται ένα Καλοτάξιδο Καλοκαίρι!

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά