Λύνει χέρια το νέο γεωευρετήριο της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού


(ρεπορτάζ: Βάλια Αμπατζή - δημοσιογράφος)
Στην Τρίπολη βρέθηκαν εκπρόσωποι της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού με πρόσκληση του ΤΕΕ Πελοποννήσου για  ενημερωτική εκδήλωση με θέμα “Νέο Γεω-Ευρετήριο ΓΥΣ. Δυνατότητες και Τρόπος Χρήσης” σήμερα  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας 

Οι ενδιαφερόμενοι που προσήλθαν στην εκδήλωση κυρίως μηχανικοί είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για το νέο γεωευρετήριο που πραγματικά θα τους λύσει τα χέρια γιατί είναι πιο σύγχρονο και πιο ευέλικτο με περισσότερες δυνατότητες!!

Συγκεκριμένα ο Σχης (Γ) Καλεντερίδης Κίμων, Υποδιοικητής ΓΥΣ, έκανε μια ενημέρωση σχετικά με την πολιτική διάθεση γεωγραφικών δεδομένων, τα γεωγραφικά προϊόντα, τους ιστορικούς χάρτες, τις παραγγελίες και τις παραλαβές και αναφέρθηκε στην συνεργασία με το Μετσόβιο.

Ο Λγός (Γ) Πισπιδίκης Ιωάννης, Διαχείριση Γεωβάσεων / Τμηματάρχης, παρουσίασε το νέο γεωευρετήριο , τα νέα του χαρακτηριστικά, έκανε online επίδειξη μέσα στην πλατφόρμα και στις λειτουργίες της.


ο στόχος μας επιτεύχθει
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου