Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος στην Έκθεση SOFEX 2018 στην Ιορδανία



Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, επισκέφθηκε την Έκθεση Ειδικών Δυνάμεων SOFEX 2018, στο Αμμάν της Ιορδανίας, μετά από πρόσκληση του Ιορδανού ομολόγου του.
 
Παρέστη στην τελετή εγκαινίων της Έκθεσης SOFEX 2018, παρουσία του Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα Β’.
 
Συναντήθηκε με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα Β’, τον Πρωθυπουργό Hani Al-Mulki και τον Πρόεδρο της Ιορδανικής Βουλής Atef Tarawneh.
 
Αντάλλαξαν απόψεις για θέματα διμερούς αμυντικής συνεργασίας και τρόπους βελτίωσης και επέκτασής της. Επίσης, υπήρξε σύμπτωση απόψεων ως προς την κατάσταση ασφαλείας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή μας και συμφωνήθηκαν τρόποι συνεργασίας για την επέκταση και επαύξηση του τόξου σταθερότητας στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.



















Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά