Οικονομική στήριξη στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς με πρωτοβουλία Καμμένου και αρχηγού ΓΕΕΘΑ

Οικονομική στήριξη στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς με πρωτοβουλία Καμμένου και αρχηγού ΓΕΕΘΑ | Newsit.gr


Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο Πάνος Καμμένος και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ προτείνουν στο ΣΑΓΕ να διερευνήσει την δυνατότητα οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί να λαμβάνουν την αποζημίωση αποστολής στρατιωτικών στο εξωτερικό.
Στόχος είναι η ανύψωση του ηθικού τους, αλλά και το μήνυμα ότι η πατρίδα δεν αφήνει κανένα πίσω. Το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων θα κληθεί να βρει το νομικό περίβλημα της απόφασης, κάτι που είναι τυπικό για να προχωρήσει η διαδικασία.

Επίσκεψη Μανώλη Κεφαλογιάννη

Στο μεταξύ, είναι πολύ πιθανό η Άγκυρα να δώσει άδεια στον Μανώλη Κεφαλογιάννη να επισκεφθεί στις φυλακές της Αδριανούπολης τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς. Ο κ. Κεφαλογιάννης έχει υποβάλει επίσημο αίτημα και είναι πολύ πιθανό να εγκριθεί, καθότι είναι επικεφαλής της επιτροπής για τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας με την ΕΕ.
newsit
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου