Οικονομική στήριξη στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς με πρωτοβουλία Καμμένου και αρχηγού ΓΕΕΘΑ

Οικονομική στήριξη στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς με πρωτοβουλία Καμμένου και αρχηγού ΓΕΕΘΑ | Newsit.gr


Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο Πάνος Καμμένος και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ προτείνουν στο ΣΑΓΕ να διερευνήσει την δυνατότητα οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί να λαμβάνουν την αποζημίωση αποστολής στρατιωτικών στο εξωτερικό.
Στόχος είναι η ανύψωση του ηθικού τους, αλλά και το μήνυμα ότι η πατρίδα δεν αφήνει κανένα πίσω. Το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων θα κληθεί να βρει το νομικό περίβλημα της απόφασης, κάτι που είναι τυπικό για να προχωρήσει η διαδικασία.

Επίσκεψη Μανώλη Κεφαλογιάννη

Στο μεταξύ, είναι πολύ πιθανό η Άγκυρα να δώσει άδεια στον Μανώλη Κεφαλογιάννη να επισκεφθεί στις φυλακές της Αδριανούπολης τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς. Ο κ. Κεφαλογιάννης έχει υποβάλει επίσημο αίτημα και είναι πολύ πιθανό να εγκριθεί, καθότι είναι επικεφαλής της επιτροπής για τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας με την ΕΕ.
newsit
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά