Το «ατύχημα» Μητσοτάκη στον Εβρο: Πήγε να περάσει στην Τουρκία χωρις χαρτιά

Το «ατύχημα» Μητσοτάκη στον Εβρο: Ξέχασε το διαβατήριό του & αποκλείστηκε


Ταλαιπωρία επεφύλασσε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη η απόπειρα να περάσει τα ελληνοτουρκικά σύνορα στους Κήπους του Εβρου, ωστόσο λίγο μετά τις 19:00 μ.μ., έλαβε τέλος.
Ο πρόεδρος της ΝΔ κατευθυνόταν στην Ίμβρο προκειμένου να παραστεί στα θυρανοίξια του παρεκκλησίου των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης υπό τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και αντιπροσωπεία ομογενών από την Αμερική.
Οταν έφτασε στο τουρκικό τελωνείο, ο πρόεδρος της ΝΔ διαπίστωσε ότι δεν είχε μαζί του τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα.
Ετσι ο κ. Μητσοτάκης μαζί με την σύζυγό του Μαρέβα και την αποστολή, παρέμειναν στους Κήπους του Εβρου προκειμένου να εφοδιαστούν με τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα και να συνεχίσουν το ταξίδι τους.
Λίγο μετά τις 19:00 ο πρόεδρος της ΝΔ προμηθεύτηκε με τα απαραίτητα έγγραφα και έτσι συνέχισε το ταξίδι του.
Ο πρόεδρος της ΝΔ αντιμετώπισε με χιούμορ την ταλαιπωρία και ανήρτησε στο instagram την παρακάτω φωτογραφία για την ...ένοχο Μαρέβα:

Σήμερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης.
Σε δήλωση του από την Αλεξανδρούπολη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έστειλε αυστηρό μήνυμα στην Τουρκία για τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς:
«Τον άνεμο ελευθερίας που φύσηξε στην Αλεξανδρούπολη πριν 98 χρόνια, δεν απολαμβάνουν εδώ και 2,5 μήνες οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί μας, οι οποίοι κρατούνται παρανόμως στις φυλακές της Αδριανούπολης», είπε ο κ. Μητσοτάκης, ενώ αναφέρθηκε και στη συνάντηση που θα έχει σήμερα ο πρόεδρος της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής Ένωσης-Τουρκίας, ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης, με τους δύο κρατούμενους Έλληνες στρατιωτικούς.
«Του ζήτησα να τους παρέχει όχι μόνο ηθική στήριξη, αλλά να υπενθυμίσει το αυτονόητο, ότι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί μας δεν φύλαγαν μόνο ελληνικά αλλά και ευρωπαϊκά σύνορα», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης και κάλεσε την Τουρκία «εδώ και τώρα να δώσει ένα οριστικό τέλος στην παράνομη κράτηση των δύο αξιωματικών, να σεβαστεί τους κανόνες του διεθνούς δικαίου και τους κανόνες της καλής γειτονίας. Να αναλογιστεί επίσης της ευθύνες της απέναντι στην Ελλάδα και συνολικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση».


Πηγή: Το «ατύχημα» Μητσοτάκη στον Εβρο: Ξέχασε το διαβατήριό του & αποκλείστηκε | iefimerida.gr

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά