''Η ΠΟΜΕΝΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ''

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. χαιρετίζει τις αποφάσεις του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, δια του Υφυπουργού κ. Αναστάσιου Πετρόπουλου, οι οποίες εκτελώντας  νομοθετικές διατάξεις και αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης, επανασυγκροτούν τη Συμβουλευτική Επιτροπή των Στρατιωτικών και Σωμάτων Ασφαλείας του ΕΦΚΑ, με πρόεδρο και αναπληρωτή, που προτάθηκαν από την Ομοσπονδία μας. 

                   Κατόπιν τούτου, σήμερα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής με την νέα σύνθεση, και στην συνέχεια ο πρόεδρος της Επιτροπής Αντισμήναρχος κ. Χατζηδημητρίου Κωνσταντίνος και ο αναπληρωτής του κ. Κασιδόπουλος Αριστείδης είχαν επίσημη συνάντηση με τον αναπληρωτή διοικητή του ΕΦΚΑ κ. Σέμπο Λάμπρο, όπου και συζητήθηκαν θέματα λειτουργίας της επιτροπής. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

            

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
Επγός (ΥΔΚ) Λγος (ΠΖ)

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου