Δίνουν λεφτά για ρούχα..αλλά δεν μπορούν να τα φορέσουνΟ λόγος για ρούχα που αγοράζονται από τους στρατιωτικούς, ρούχα για την εργασία τους όπως fleece , άρβυλα διαφορετικού τύπου και άλλα πολλά.

Γνωστό ότι η υπηρεσία δεν χορηγεί πια ούτε τα βασικά οπότε αναγκάζονται να αγοράζουν απέξω , είτε από μαγαζιά είτε από το ίντερνετ.

Το θέμα είναι ότι απαγορεύεται να φορέσουν κάτι που δεν προβλέπεται οπότε λογικό είναι να εκφράζουν απορίες, γιατί δεν αλλάζουν οι παλιές διαταγές; ΄Μερικοί μάλιστα μας είπαν ότι πέφτουν και ¨τιμωρίες¨ αν σε δουν αν φοράς κάτι που δεν προβλέπεται.

Μιας και είναι έτος μέριμνας προσωπικού θα έπρεπε  ίσως κάποιοι να κοιτάξουν και αυτό το θέμα.
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

1 σχόλια:

  1. Και να κυκλοφορούμε σαν Ταλιμπαν ή Τσετσένοι αυτονομιστες? Δεν είμαστε τακτικός στρατος?Τουλάχιστον ας αγοράζουμε τα προβλεπομενα και να μην γραφουμε νπουρδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή