ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ Η ΟΔΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΣΤΗΝ ΚΩ – ΠΥΡΟΤΕΧΝΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα επιχείρηση του Στρατού, με ειδικούς πυροτεχνουργούς, ώστε να απομακρυνθεί από την οικία σπιτιού στην οδό Κολοκοτρώνη ένας μικρός όλμος (σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων βρέθηκε μέσα σε μία γλάστρα στην ταράτσα). Ο όλμος πυροβόλου όπλου που βρέθηκε από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού όταν έκανε εργασίες ανακαίνισης, χρονολογείται από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
Ήδη έχει αποκλειστεί η περιοχή και πιθανότατα θα γίνει ελεγχόμενη έκρηξη από στιγμή σε στιγμή, ενώ στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η έκρηξη τελικά ήταν μικρής ισχύος, δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα και ο όλμος αφοπλίστηκε επιτυχώς και μεταφέρθηκε για την καταστροφή του.
www.vimatisko.gr/?page=news&records=details&_p.id=54481#.Wuq_YmQsoiY.facebook


Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου