ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ Η ΟΔΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΣΤΗΝ ΚΩ – ΠΥΡΟΤΕΧΝΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ





Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα επιχείρηση του Στρατού, με ειδικούς πυροτεχνουργούς, ώστε να απομακρυνθεί από την οικία σπιτιού στην οδό Κολοκοτρώνη ένας μικρός όλμος (σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων βρέθηκε μέσα σε μία γλάστρα στην ταράτσα). Ο όλμος πυροβόλου όπλου που βρέθηκε από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού όταν έκανε εργασίες ανακαίνισης, χρονολογείται από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
Ήδη έχει αποκλειστεί η περιοχή και πιθανότατα θα γίνει ελεγχόμενη έκρηξη από στιγμή σε στιγμή, ενώ στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η έκρηξη τελικά ήταν μικρής ισχύος, δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα και ο όλμος αφοπλίστηκε επιτυχώς και μεταφέρθηκε για την καταστροφή του.
www.vimatisko.gr/?page=news&records=details&_p.id=54481#.Wuq_YmQsoiY.facebook


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά