Αντικαθίσταται ο κυβερνήτης της Κανονιοφόρου μετά το επεισόδιο

Αντικαθίσταται ο κυβερνήτης της Κανονιοφόρου μετά το επεισόδιο© naftemporiki.gr Αντικαθίσταται ο κυβερνήτης της Κανονιοφόρου μετά το επεισόδιο
 Αντικαθίσταται ο κυβερνήτης της κανονιοφόρου «Αρματωλός»,  μετά το περιστατικό  με το τουρκικό εμπορικό πλοίο «Karmate», που συνέβη σήμερα τα ξημερώματα 4,5 ναυτικά μίλια νοτιανατολικά της Λέσβου. Σύμφωνα με πηγές του ΓΕΝη αντικατάσταση αυτή ήταν προγραμματισμένη, ωστόσο, επισπεύσθηκελόγω του συμβάντος. 
 Όπως ανέφεραν πηγές του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού στη «Ν», ο κυβερνήτης της κανονιοφόρου ολοκλήρωσε τον κύκλο του και είχε ήδη αποφασιστεί και επιλεγεί ο αντικαταστάτης του, με την διαδικασία αυτή να επισπεύδεται μετά το συμβάν. 
 Αναφορικά με την  κανονιοφόρο «Αρματωλός»,  το πλοίο του Π.Ν. πλέει προς τον Ναύσταθμό της Σαλαμίνας, έχοντας ολοκληρώσει τον επιχειρησιακό του κύκλο και θα πραγματοποιηθούν εργασίες για της μικρής κλίμακας ζημιές που υπέστη. 
 Όπως τόνισαν στη «Ν», οι ίδιες πηγές, το πλοίο είναι αξιόπλοο και αξιόμαχο 
 Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι το Πολεμικό Ναυτικό θα προχωρήσει σε  Ένορκη Διοικητική Εξέταση  (ΕΔΕ)και ειδική πραγματογνωμοσύνη για το συμβάν με το τουρκικό πλοίο. 
   naftemporiki.gr   
msn
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου