Απάντηση ΥΕΘΑ για την Υποβάθμιση - Παύση Λειτουργίας Μονάδων Ν. Αιτωλοακαρνανίας

Εκ μέρους της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ.), θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες, την ικανοποίηση για την προσωπική υποστήριξή του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, κύριο Κώστα Καραγκούνη, που με ερώτηση του προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, ανέδειξε το πολύ μεγάλο ζήτημα της υποβάθμισης-Παύση Λειτουργίας Μονάδων

Η Ένωση,παρά την όποια θετική εντύπωση που προκλήθηκε από την  Επιστολή-Απάντηση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας διαπίστωσε, τα ακόλουθα αρνητικά στοιχεία:

  • Το Α/Απ Ακτίου θα συνεχίσει να υφίσταται, με δομή και στελέχωση τα οποία δεν είναι γνωστά και για τα οποία δεν δόθηκε καμία διευκρίνιση.

  • Για το κλιμάκιο Αγρινίου αναφέρεται ότι εξετάζονται τρόποι αναβάθμισης, το οποίο είναι θετικό αλλά ασαφές.

Η ΕΣΠΕΑΙΤ, δηλώνει ότι πρόθεσή της είναι να συνεχίσει να αναδεικνύει με παρεμβάσεις τις τα προβλήματα να ζητά απαντήσεις και να πιέζει για το καλύτερο, ώστε να δίνει αξιόπιστες πληροφορίες για τα θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους της περιοχής.

                                 Για το Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ.             

                    Ο πρόεδρος                                                    Ο Γεν. Γραμματέας  

            Αλεμονιάς Απόστολος                                         Παπασταύρος Κων/νος

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου